Σεμινάριο: Ποιος είμαι, τί δείχνω, Ποιος θέλω να είμαι, Τί θέλω να κάνω

Ημερομηνία εκδήλωσης:

16 Ιανουαρίου, 2023

Ώρα εκδήλωσης:

5:30 μμ

Τοποθεσίας εκδήλωσης:

Εκδόσεις Έσοπτρον

3 Βιωματικά Διαδραστικά Σεμινάρια Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Ανάπτυξης  ωρών με την  Better Life Coach & Motivator και συγγραφέα του βιβλίου ‘’Κόκκινες Γραμμές – Οδηγός Ανθεκτικότητας’’ Νάνσυ Φωτοπούλου.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα λάβετε και το βιβλίο της συγγραφέως πάνω στο οποίο βασίζεται το σεμινάριο.

Το σώμα μας μιλάει, η στάση και η νοοτροπία μας μιλάνε, οι προθέσεις και οι πράξεις μας μιλάνε και στέλνουν μηνύματα στους άλλους, στους τομείς που μας απασχολούν, στα πεδία που μας ενδιαφέρουν, στο σύμπαν. Είτε μπερδεμένα που προκαλούν σύγχυση, απώθηση, εκνευρισμό, είτε δυσδιάκριτα και θολά, είτε πεντακάθαρα και λαμπερά. Αλλά μόνο τα τελευταία είναι αυτά που μπορούν να σας βοηθήσουν στην όποια καλύτερη πορεία θέλετε να βαδίσετε, στους στόχους που θέλετε να επιτύχετε, στις όμορφες σχέσεις που θέλετε να φτιάξετε κλπ. Έτσι, σε αυτά τα περιεκτικά και βιωματικά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης, θα πάρετε γνώση και εργαλεία ζωής που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μικρές ή μεγάλες αλλαγές προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.

Πάνω σε τί θα ασχοληθούμε:

 1. Και να θέλετε να κρυφτείτε, η αλήθεια σας εκπέμπεται ενεργειακά και οι άλλοι την προσλαμβάνουν με τον ίδιο τρόπο. Είτε θετικά είτε αρνητικά, είτε αδιάφορα. Δίνουμε σημασία και προσοχή στο τί εκπέμπουμε.
 2. Ποιος κάνει κουμάντο στην ζωή σας; Το μυαλό, η καρδιά, οι άλλοι, η τύχη, οι καταστάσεις;
 3. Η φυσιολογία σας παίζει τεράστιο ρόλο σε αυτό που θέλετε να είστε, να κάνετε, να έχετε.
 4. Πάνω στο σώμα σας αποτυπώνονται τα συναισθήματα και οι σκέψεις σας. Τι καλό και τι κακό κάνουν, πώς μπορείτε να έχετε σωματική υγεία, πώς μπορείτε να θεραπεύσετε απλά ή πιο δύσκολα μπλοκαρίσματα.
 5. Η τόλμη, η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη, είναι εσωτερικά εφόδια που είναι απαραίτητα να τα νιώθετε ως εσωτερική δύναμη για να έχετε κάτι καλύτερο. Μπορείτε να τα αυξήσετε σε έναν ικανοποιητικό βαθμό για σας.
 6. Το σημαντικό δεν είναι αν μπορείτε, γιατί μπορείτε. Το σημαντικό είναι αν το θέλετε πραγματικά, πόσο ισχυρό είναι το θέλω σας, αν υπάρχει λόγος να το ξαναδείτε με μια άλλη ματιά, να ανακαλύψετε τις πραγματικές προθέσεις σας και τι σας σαμποτάρει.

Ποια τα οφέλη που θα λάβετε:

 1. Σωστή στάση σώματος και κίνησης στην καθημερινότητα, στέλνοντας τα σωστά και ωφέλιμα μηνύματα προς όλους και όλα.
 2. Ξεκούραση ψυχική, νοητική, σωματική.
 3. Ξεκαθάρισμα των θέλω σας, των προθέσεων, των φόβων και των στόχων σας για να ανοιχτεί ένας πιο φωτεινός και βατός δρόμος για σας.
 4. Σωστή και άμεση επικοινωνία με τον σοφό ανώτερο εαυτό σας και με την εσωτερική σας πυξίδα για να ξέρετε πάντα που βρίσκεστε και πού θέλετε να πάτε.
 5. Εργαλεία για άμεση χαλάρωση εν μέσω άγχους, κρίσεων, δυσκολιών.
 6. Εσωτερική δύναμη, ισορροπία, ανθεκτικότητα για να έχετε καλύτερο έλεγχο των πραγμάτων.
 7. Λάμψη και αυτοπεποίθηση γιατί έτσι αξίζετε να ζείτε την ζωή σας.

Το αξίζετε και το μπορείτε χωρίς προφάσεις, δικαιολογίες, αμφιβολίες. Είναι η φυσική σας κατάσταση, σωματική, ψυχική, νοητική γιατί όλο σας το σύστημα είναι απόλυτα ικανό και αποτελεσματικό, το οποίο αποζητά διακαώς να το τιμήσετε, να το χρησιμοποιήσετε και να το βάλετε να εργαστεί για το μεγαλείο σας. Το σύστημά μας είναι και για μαραθώνιους, όχι μόνο για κατοστάρια. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή προετοιμασία – προθέρμανση. Ελάτε για να μάθετε απλά το πώς!

 

 • 3 Συναντήσεις 9 ωρών σε γνώση και πράξη, οπότε θα χρειαστείτε άνετα ρούχα, στυλό και μπλοκ σημειώσεων.

ΔΙΔΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 

Νάνσυ Φωτοπούλου

Better Life Coach & Motivator

Μετά από συνειδητές εσωτερικές αλλαγές, στροφές και ανατροπές, μπήκα στον χώρο των εναλλακτικών θεραπειών, της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης. Όχι από μόδα, αλλά από μια βαθιά ενσυναίσθηση και εσωτερική ανάγκη που με οδηγούσε από παιδί. Εκπαιδεύτηκα στην Χειροπρακτική κινησιολογία, Ενεργειακές θεραπείες Τσάκρας, Δημιουργικό Οραματισμό, Life Coaching, N.L.P., Theta Healing, Συμβουλευτική Αυτογνωσίας, Διαχείριση κρίσεων. Έτσι, τα τελευταία 13 χρόνια παρακινώ και βοηθώ με ολιστικό τρόπο τους ανθρώπους να ξεμπλοκάρουν όπου έχουν ανάγκη για να βιώσουν με μεγαλύτερη αγάπη, χαρά και πληρότητα τον εαυτό τους και την ζωή τους.

 

 

 

Event FAQs

Σε ποιους απευθύνετε;

Σε γυναίκες και άντρες άνω των 15 ετών. 

Σύνολο θέσεων: 16
 • Εκδόσεις Έσοπτρον
 • Πανεπιστημίου 57
 • Αθήνα
 • 10564
 • Ελλάδα

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

 • 16 Ιανουαρίου, 2023 5:30 μμ   -   8:30 μμ
 • 23 Ιανουαρίου, 2023 5:30 μμ   -   8:30 μμ
 • 30 Ιανουαρίου, 2023 5:30 μμ   -   8:30 μμ
Share This Seminar
Προσθήκη στο ημερολόγιό σας